Нетверезий водій ледь не збив пішохода, наїхав на авто і намагався втекти — Новини Черкащіни

06 жовтня 2021, 18:07

5 жовтня патрульні отримали виклик про те, що на вулиці 30-річчя Перемоги у Черкасах сталася ДТП та один з учасників намагається втекти. На місці інспектори опитали водіїв і свідків події, які затримали керманича ЗАЗ до приїзду патрульних. Поліцейські встановили, що водій авто ЗАЗ 110206 ледь не збив пішохода та здійснив наїзд на припарковане авто Mitsubishi Outlander.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області.

Під час спілкування поліцейські виявили в керманича ЗАЗ ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,24 проміле, що в понад 11 разів перевищує допустиму норму. На водія ЗАЗ інспектори склали ряд адміністративних матеріалів, а саме:

• протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП;

• протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП;

• постанова за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила для перевірки поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП та відсторонили від керування.

Джерело

Previous post Скічко, який агітував усіх вакцинуватися від COVID-19, вакцинувався і сам (фото) — Новини Черкащіни
Next post Фахівці Держпродспоживслужби упродовж вересня перевірили тисячу закладів торгівлі в області — Новини Черкащіни