Нетверезий водій злетів із дороги і врізався у дерево, трьох людей госпіталізували — Новини Черкащіни

02 травня 2024, 23:52

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 квітня близько 04:00 години ранку на автодорозі «Бориспіль-Запоріжжя» в Золотоніському районі.

Попередньо поліцейські встановили, що 33-річний водій автомобіля «Daewoo Nexia», не впорався з керуванням, злетів у кювет та скоїв зіткнення з деревом. В автопригоді постраждали троє пасажирів, 43-річна жінка, 13-річна дівчинка та 17-річний хлопець. Їх госпіталізували до лікарні.

438095718_849675533870403_6985059928327823974_n

Водій, який також отримав травми, пройшов перевірку на стан сп’яніння — у його крові виявили 0,6 проміле алкоголю. Правопорушника затримали у процесуальному порядку відповідно до статті 208 КПК України.

438078899_849675470537076_449015154186178170_n

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, за процесуального керівництва Золотоніської окружної прокуратури, слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

438127861_849675453870411_2974166049458469608_n

Повні обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовує слідство, повідомляє поліція Черкаської області.

Джерело

Previous post Завершили висадку сакур на Богданівському бульварі
Next post Вулканівці відзначились на чемпіонаті України з військово-спортивних багатоборств — Новини Черкащіни