Оборонцям спрямували новий транш допомоги від Черкащини — Новини Черкас

Для оборонців від Черкащини доформували нову партію допомоги. Цього разу закрили актуальні запити кількох підрозділів. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Як він зауважив, усього закуплено необхідного на майже 11 млн грн за обласною програмою тероборони. Її додатково наповнили, переглянувши пріоритетність витрат.

– Зокрема, сьогодні захисникам передали 27 РЕБ-станцій, щоб «гасити» ворожі дрони, антидронову рушницю, майже 200 радіостанцій, 22 комплекти прожекторів, 10 плотерів для друкування карт і решту необхідного, – розповів Ігор Табурець. – Хай усе відпрацьовує за максимумом! А ми тим часом готуємо нове підсилення для наших захисників і захисниць.

Нагадаємо, нещодавно від Черкащини одному з підрозділів ЗСУ передали 40 FPV-дронів із усім необхідним. Їх придбано за рахунок обласної програми тероборони.

Офіційну інформацію читайте на наших ресурсах:

• Facebook Черкаської ОВА
  • Facebook начальника Черкаської ОВА Ігоря Табурця
  • Телеграм-канал Ігоря Табурця
  • Ватсап-канал Черкаської ОВА

Джерело

Previous post Ухилявся від сплати податків: на Черкащині судитимуть підприємця — Новини Черкасс
Next post Закупили у 15 разів дорожче: на сесії Черкаської міської ради – скандал через медичне обладнання | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області