Один із черкаських університетів підписав угоду про співпрацю з Департаментом освіти й гуманітарної політики міськради — Новини Черкас за сьогодні

в Новини

19.06.2024

Сьогодні, 19 червня, відбулося підписання угоди про співпрацю між Департаментом освіти та гуманітарної політики та Кафедрою журналістики та PR-технологій Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Про це інформують в пресслужбі Черкаської міської ради.

Відтак документ засвідчує об’єднання зусиль у сфері освітньої, інформаційної, іміджевої діяльності. Зокрема, планується участь представників Департаменту освіти та гуманітарної політики в освітньому процесі Кафедри журналістики, реклами та PR-технологій, організація й проведення спільних проєктів і заходів, стажування студентів у міській раді та інше.

«Ми вже певний час співпрацюємо з цією кафедрою й за цей час реалізували важливі спільні проєкти. Приміром, «Школа медіаграмотності», яку ми надалі плануємо продовжити», — зазначила Анастасія Чубіна.

Вона подякувала навчальному закладу за підготовку якісних кадрів. Адже багато випускників уже працюють у міській раді та різних черкаських медіа.

Також після підписання угоди відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт студентів кафедри журналістики, реклами та PR-технологій. Вони продемонстрували свої знання та практичні медійні навички.

Також читайте: У Черкасах затвердили місця для розміщення контейнерних майданчиків для збору побутових відходів

• tag
  • міська рада
  • освіта