Перспективи розвитку медичної галузі Сміла в рамках реформи закладів охорони здоров’я

Деталі

Під головуванням заступника міського голови Тетяни Карло пройшла розширена робоча нарада з керівниками закладів охорони здоров’я міста.

Як повідомляють на сайті Смілянської міської ради, в нараді взяли участь також заступники керівників, головні економісти та головні бухгалтери закладів. До наради були запрошені заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Балаклеївської громади Василь Мельник, керівництво комунального некомерційного підприємства «Смілянська багатопрофільна лікарня ім. Софії Бобринської», представники фінансового управління виконавчого комітету міської ради.
Як ми вже розповідали раніше, колишня районна лікарня тепер взята в комунальну власність Сміли.
Учасники наради обговорили перспективи розвитку медичної галузі міста в рамках реформи закладів охорони здоров’я, а саме, формування спроможної мережі в межах Черкаського госпітального округу, створення кластерного закладу у Смілянській міській територіальній громаді.
Також розповідають, що також розглянули питання щодо підготовки закладів до опалювального сезону та до роботи в осінньо-зимовий період, про заходи енергозбереження, виконання правил внутрішнього розпорядку, дотримання правил охорони праці та пожбезпеки, надання якісних медичних послуг тощо.

scroll back to top

Previous post На Богдана Хмельницького замінюють опори вуличного освітлення
Next post Казкарка познайомила читачів із своєю повісттю «Три дні з життя Єви»