Петиція про присвоєння жителю Самгородка Степану Педченку Героя України зібрала більше 25 тисяч голосів і чекає на розгляд

Деталі

Зібрано необхідну кількість голосів про присвоєння звання Герой України (посмертно) Педченку Степану Дмитровичу, головному сержанту 1 піхотної роти 99 ОПБ 61 Окремої Механізованої Степової бригади. Наразі петиція чекає на розгляд Президента.
Наш земляк із Самгородка, колишній тамтешній сільський голова і мужній воїн ЗСУ Степан Педченко, не повернувся з поля бою майже 2 роки тому, коли евакуював поранених побратимів на Херсонщині біля села Андріївка. У автомобіль, за кермом якого він був, влучили окупанти. Наш Герой з позивним «Степ» загинув. Його поранені побратими вижили, підлікувалися і нині захищають країну. Ціною свого життя він врятував інших захисників, які тепер боронять Україну від лютого ворога.
За кілька днів до завершення збору підписів петиція набрала більше 25 тисяч голосів.
Степан Педченко із тих українців, яких називають справжніми патріотами, цвітом нації, він ще у 2019 році стримував російську агресію на Донеччині, а після повномасштабного вторгнення звільняв від рашистів Житомирську, Київську, Миколаївську й Херсонську області.
Родина Героя, його дружина Марія, щиро дякує усім, хто підтримав петицію своїм голосом.

Previous post Споживачі ТОВ “Черкасиенергозбут” можуть відмовитися від паперових платіжок і отримувати лише електронні рахунки (ВІДЕО) — Новини Черкас за сьогодні
Next post У наш регіон рухається повітря з пиловими частками із Каспійської низовини