Погоджено розташування тимчасового торговельного павільйону на вулиці Ротондівській

Деталі

На засіданні виконкому розглядали звернення фізичної особи-підприємця Людмили Анатоліївни Овчаренко щодо розташування стаціонарної тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (торговельного павільйону з продажу продовольчих товарів площею 30 м2) на вул. Ротондівській (біля будівлі № 33, можливо, біля магазину «Барвінок»).
Членів виконкому і депутатів цікавило питання, який магазин там буде? Чи тимчасове не стане постійним? Чи доцільно там ще щось будувати?
Депутата Валентину Далібожак, яка саме проживає на вулиці Ротондівській заспокоїли, що у майбутньому на цій вулиці будуть проводити реконструкцію. Тому павільйон обов’язково має бути тимчасовим і легко демонтуватись.
Секретар міської ради Юрій Студанс підкреслив, що завдання влади – отримати плату за ефективне використання територій. А доцільність спорудження магазину у цьому місці визначає бізнес. Кожному підприємцю наголошують, що це має бути тимчасова споруда. Її треба буде прибрати для реалізації якогось проєкту. Якщо влада запланує робити там парковку чи тротуар – павільйон приберуть.
Тож члени виконкому дозволили ФОП Овчаренко будуватись. Але лише до початку втілення плану реконструкції вулиці Ротондівська.

Previous post З 1 грудня Пенсійний фонд займатиметься субсидіями та придбанням палива і газу
Next post Черкасці вибороли медалі Кубку України — Новини Черкащіни