Поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої, взяли під варту

Деталі

Під варту взяли двох поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої.
Про це повідомляють в обласній прокуратурі, за принципової позиції якої в апеляційному суді оскаржено ухвали слідчих суддів про обрання запобіжних заходів, не пов’язаних з триманням під вартою трьом фігурантам кримінального провадження, підозрюваним у зґвалтуванні неповнолітньої.
«У ході апеляційного розгляду прокурор у суді довів обґрунтованість запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою на час здійснення досудового розслідування з метою належної правової охорони загальносуспільних прав та інтересів, а також недоцільність обрання інших запобіжних заходів», – пояснюють у прокуратурі області.
І уточнюють, рішенням апеляційного суду трьом підозрюваним, двоє з яких на момент вчинення діяння були працівниками поліції, змінено запобіжний захід з цілодобового домашнього арешту на тримання під вартою.
Наразі тривають необхідні слідчі) дії, спрямовані повне, всебічне з’ясування обставин кримінального правопорушення.

Previous post Кількість переселенців у районі зросла до 58307 осіб
Next post Військово-польові збори для школярів провели військовослужбовці