Поліція Полтавщини довела до суду провадження щодо міжрегіональної банди наркодилерів. ФОТО | Кримінальні новини

26.05.2023 15:30

Працівники слідчого управління поліції Полтавщини, під процесуальним керівництвом Полтавської обласної прокуратури, за оперативного супроводу територіального управління ДБР, розташованого в Полтаві,  завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт стосовно 5 учасників міжрегіонального наркоугруповання. Про це повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

Сергій Рекун, заступник начальника поліції Полтавщини, зазначив: «Протиправну діяльність групи організував 27-річний полтавець, який залучив до її складу 2 місцевих жителів та мешканців сусідніх областей — Дніпропетровської і Сумської. Фігуранти займалися постачанням та збутом в особливо великих розмірах наркотичних речовин в різні областя України.

У ході досудового розслідування слідчі встановили, що правопорушники продавали наркотики, використовуючи один із месенджерів соціальних мереж. Як правило, розповсюджували товар шляхом закладок та пересилали поштою, ховаючи в різних товарах.

Оплата приймалася на банківські картки та електронні гаманці.

Під час санкціонованих судом обшуків за місцями проживання та в гаражах фігурантів вилучено психотропні речовини Альфа-PVP, амфетамін, метамфетамін, канабіс загальною вагою понад 10 кілограмів».

Під час досудового розслідування усім учасникам наркоугруповання  судом обрано запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави та  накладено арешт на їх майно.

За матеріалами поліції Полтавської області

Источник

Previous post Судитимуть двох учасників НЗФ, які грабували квартири під час окупації Ірпеня. ФОТО | Кримінальні новини
Next post Жителя Житомира вже вдруге засуджено за умисне вбивство, — прокуратура | Кримінальні новини