Понад 50 сімей з дітьми в Черкасах можуть залишитися без житла | Черкаські новини — суспільство

Йдеться про мешканців гуртожитку за адресою вул В. Чорновола, 164/1. Колись цей гуртожиток належав ПТУ №13, але після реорганізації був переданий на баланс Багатопрофільному регіональному центру професійної освіти у Черкаській області, який розташований у селі Мокра Калинівка, Катеринопільського району.

Про це повідомив депутат Владислав Пустовар під час сесії Черкаської міської ради.

Зараз у гуртожитку не проживає жоден учень цього навчального закладу. Станом на сьогодні там проживають сім’ї освітян, медиків, військовослужбовців та учасників АТО. Майже у кожній родині є неповнолітні діти. Також переважна більшість людей живуть у гуртожитку більше 20 років та не мають власного житла. У березні цього року УДСНС у Черкаській області провела перевірку цього гуртожитку та виявила недоліки, на усунення яких надала час адміністрації навчального закладу. Але через те, що недоліки не були усунені, ДСНС вимушена була звернутися до суду. Тепер мешканцям загрожує виселення з гуртожитку, — розповів депутат.

За його словами, зараз без житла можуть залишитися 57 сімей з неповнолітніми дітьми.

Також він зазначив, що це питання можуть вирішити лише на засідання Кабінету міністрів та попросив депутатів підтримати звернення про передачу гуртожитка у власність територіальної громади міста Черкаси.

Previous post У Черкасах просять реконструювати площу Залізничного вокзалу | Черкаські новини — суспільство
Next post Неочікувано вибігла на дорогу: на Черкащині автомобіль збив 7-річну дівчинку