Посадили 5 тисяч саджанців бельгійської черешні

Деталі

Поблизу Умані з’явиться новий сад бельгійської черешні. “Уманська фруктова компанія” посадила там 5 тисяч саджанців черешні бельгійської селекції.
Про це повідомляє SEEDS.
“5000 саджанців середньопізніх та пізніх сортів черешні висадять фахівці «Уманської фруктової компанії» на трьох гектарах саду. Бельгійський розсадник запропонував нам якісні саджанці за гарною ціною. Зважаючи на ситуацію, нам надали відстрочку платежу. Команда вже почала висаджувати саджанці на 3 гектарах саду. Наразі насадження будуть без стовпів, через брак коштів. Таким чином площа черешневого саду підприємства збільшиться з 17 до 20 га”, – зазначає керівник проекту Оксана Гордій.

“Уманська фруктова компанія” заклала перші 10 гектарів черешневого саду в 2016 році. Свою продукцію підприємство продає онлайн та постачає в українські мережі супермаркетів Good Wine, Le Silpo та Сільпо.

scroll back to top

Previous post Ще 81 людина захворіла на ковід в нашій області
Next post За щастя жити своїм звичайним життям і просто гуляти вулицями свого міста зараз і йде ця війна, ось що ми виборюємо в ній – звернення Президента України