Позбавлені права керування та з ознаками сп’яніння: порушників виявили патрульні — Новини Черкащіни

03 лютого 2024, 22:31

1 лютого, патрулюючи на вулиці Максима Залізняка у Черкасах, інспектори зупинили автомобіль Volkswagen е-Golf за порушення ПДР, а саме: проїзд на заборонний жовтий сигнал світлофора.

Про це повідомляє пресслужба поліції Черкаської області.

Спілкуючись із керманичем, патрульні виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти відповідний огляд, на що останній відмовився. Також інспектори встановили, що останній вже позбавлений права керування транспортними засобами терміном на три роки.

425454569_778765754295727_3744206594015868200_n

На водія автомобіля Volkswagen інспектори склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) КУпАП.

Інший випадок стався того ж дня на проспекті Перемоги. Поліцейські зупинили авто Renault, що рухався з технічною несправністю, а саме непрацюючі габаритні вогні в темну пору доби.

424965917_778765797629056_7699340627172297980_n

Спілкуючись із керманичем, патрульні виявили в останнього ознаки наркотичного сп’яніння та запропонували пройти відповідний огляд, на що останній відмовився. Також інспектори встановили, що останній вже позбавлений права керування транспортними засобами та притягувався до відповідальності за відповідне порушення.

На водія автомобіля Renault поліцейські склали протоколи за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння, а так само відмова від огляду на стан сп’яніння двічі протягом року) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами повторно протягом року) КУпАП.

Джерело

Previous post У Черкасах 248 шкільних команд долучилися до проєкту «Пліч-о-пліч» — Новини Черкащіни
Next post Провалився у воду по шию: як на Черкащині рятували хлопчика, під яким тріснула крига — Новини Черкащіни