Правоохоронці та представники охорони здоров’я області провели робочу нараду — Новини Черкащіни

21 червня 2024, 14:00

Під час спільної наради було визначено порядок взаємодії між відповідними службами щодо реагування на надзвичайні та інші ситуації, що виникають в межах службової діяльності, а також окреслено основні завдання й алгоритми спільних дій.

Проводили нараду начальник Главку Олег Гудима та прокурор області Катерина Шевцова. У ній взяли участь начальник Управління охорони здоров’я Черкаської обласної військової адміністрації Антоніна Уманець, начальник КУ «Черкаського обласного бюро судово-медичної експертизи» Максим Федоренко, слідчі поліції та представники охорони здоров‘я Черкаської області.

Розглядалися питання готовності служб до реагування та надання практичної допомоги під час виникнення різних ситуацій. Також обговорювались питання, що можуть бути проблемними в межах службової діяльності та шляхи їх вирішення.

Олег Гудима наголосив, що усі служби повинні бути готові до швидкого реагування та залучення всіх сил і засобів у разі виникнення будь-якої ситуації, особливо під час воєнного стану.

448797509_882750597229563_4380629705252283637_n

Як зазначив начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області: “Ми повинні працювати чітко і злагоджено та у тісній співпраці мінімізувати можливі негативні наслідки, а громадяни не повинні відчувати жодних незручностей”.

Про це повідомляє поліція Черкаської області.

Джерело

Previous post В області визначили найкращих джурівців — Новини Черкащіни
Next post На Черкащині священику УПЦ МП повідломлено про підозру у розпалюванні міжрелігійної ворожнечі | Кримінальні новини