Про те, як влада бореться із завищеними цінами на пальне на деяких заправках

Деталі

У нашому місті, як і по всій Україні, відчувається нестача паливно-мастильних матеріалів. Навіть міський голова Сергій Ананко у своєму щоденному зверненні до смілян поскаржився на проблеми з пошуками пального і на те, що зараз заправити комунальну спецтехніку – проблематично.
Тож міська влада разом із головою Черкаської Районної Військової адміністрації постійно шукають бензин для заправки комунальної техніки і громадського транспорту, щоб забезпечити перевезення пасажирів.
Ворог спеціально запускає ракети на склади з паливно-мастильними матеріалами, щоб у нас не було ресурсів для протистояння і нормальної життєдіяльності.
Тому зараз усім доводиться працювати в умовах економії. Проте власники окремих заправок не мають совісті і безпідставно завищують ціни на пальне.
Сергій Ананко розповів, що про випадки самовільного підвищення цін на АЗС міська влада відразу повідомляє область. І саме обласна влада повинна вживати відповідних заходів стосовно недобросовісних власників заправок. Тому що місцеве самоврядування у даному випадку не може впливати на діяльність підприємців.

scroll back to top

Previous post Аптеки, у яких є інсулін
Next post Завтра в Черкасах відбудеться вишкіл для населення — Новини Черкащіни