Провулок Перемоги, який перейменують на честь Цибка, стане вулицею — Новини Черкащіни

29 липня 2022, 20:02

На черговій депутатській комісії, яка відбулась напередодні сесії міської ради, міські обранці розглядали питання про перейменування провулку Перемоги. Як ми вже повідомляли раніше, цей провулок у мікрорайоні Загребля хочуть назвати на честь нашого колишнього міського голови Олексія Цибка, який був відомим спортсменом, великим патріотом Батьківщини і Сміли зокрема, але, на жаль, загинув за Україну у цій жорстокій і несправедливій війні, пише smila-ua.com

Як годиться, на офіційному сайті міської ради проводилося громадське обговорення щодо перейменування провулку на честь Олексія Цибка. Ніяких заперечень від жителів міста Сміла не було. Тож є велика вірогідність, що на майбутній сесії провулок таки перейменують.

Та разом з цим у депутатів виникла пропозиція не тільки перейменування, а й зміни територіального статусу провулку, щоб він став вулицею. На комісії виникла невеличка дискусія щодо цього доповнення. Але остаточну крапку у цьому питанні буде поставлено на сесії міської ради 27 липня.

Тим часом управлінню архітектури, регулювання забудови та земельних відносин міста виконавчого комітету міської ради потрібно внести зміни в адресний план міста та іншу містобудівну документацію; а також забезпечити інформування Черкаської регіональної філії державного підприємства «Національні інформаційні системи», Черкаської дирекції акціонерного товариства «Укрпошта», інших зацікавлених осіб про перейменування провулку на честь Олексія Цибка.

Джерело

Previous post У Смілі завершили ремонт водопровідної труби біля школи №8
Next post Хасиди поскаржились на біженців, які залишили безлад у номерах готелю — Новини Черкащіни