Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни

Деталі

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

Перебування в безпечному просторі, створеному фахівцями, та підтримуюче спілкування допоможуть учасникам групи проявити власні почуття, знайти сили чекати та вірити, говорять в ветеранському фонді.

Зустрічі групи відбуватимуться онлайн. Групова робота – це 10 зустрічей сталою групою (10–14 осіб) раз на тиждень — у четвер, о 19:00. Тривалість зустрічі – 1,5–2 години.

Відбір учасників групи здійснюватимуть психологи за результатами індивідуальних консультацій, які триватимуть одну годину і передбачають знайомство, стабілізацію психологічного стану та роботу над проблемами, про які людина не готова говорити на загал. Зареєструватися на консультацію можна за посиланням: https://cutt.ly/jw5fui4Q

Цей проєкт став можливим завдяки програмі Український Фонд Швидкого Реагування IREX яку втілює IREX за підтримки Державного департаменту США.

scroll back to top

Previous post Спіймали на гарячому — викидала сміття на зеленій зоні
Next post Кравченковому роду нема переводу