Районна поліція розшукала зниклого підлітка

Деталі

Правоохоронці районного управління поліції знайшли та повернули додому неповнолітнього, який зник у Черкасах. Його вдалося розшукати завдяки пильності черкащан, які впізнали хлопця за орієнтуванням у поширеній в соцмережах інформації про розшук.

Як розповідають в обласній поліції, до Черкаського райуправління звернулася жінка та повідомила про зникнення 17-річного сина, який 5 лютого пішов на навчання, а додому не повернувся. Мобільний телефон у хлопця був вимкнений й на зв’язок він ні з ким не виходив.
«На факт зникнення хлопця негайно орієнтували особовий склад підрозділу поліції. Також у соціальних мережах з дозволу батьків розповсюдили інформацію про розшук», – розповідають в поліції області.
І додають, під час пошуку підлітка було встановлено коло його знайомих, перевірено всі ймовірні місця його перебування. У результаті спільних та злагоджених дій, та за участі активної громадськості, вдалося розшукали у селі Кумейки.
Як з’ясувалось, 17-річний юнак поїхав гостювати до товариша, де весь час і проживав. На щастя, жертвою злочинних посягань він не став. Співробітники ювенальної превенції провели профілактичну бесіду із неповнолітнім щодо його поведінки та недопущення надалі подібних ситуацій. Батьки ж подякували співробітникам поліції за допомогу в пошуках сина.

scroll back to top

Previous post Творчу молодь закликають об’єднатись навколо української мови
Next post Оборонцям передали 6 автівок