Раптово помер відомий в області лікар Володимир Сержук

Деталі

У Золотоноші, на 67-му році життя, раптово помер відомий в нашій області травматолог Сержук Володимир Миколайович.
Про це повідомляють в Золотоніській районній лікарні.
«Колектив медиків висловлює глибоку скорботу з приводу передчасної смерті заслуженого лікаря України, завідувача травматологічного відділення, лікаря — травматолога Сержука Володимира Миколайовича», – йдеться у повідомленні.
Володимир Миколайович закінчив Дніпропетровський медичний інститут у 1980 році, спочатку трудився у Миколаєві лікарем –травматологом, а у Золотоніській центральній районній лікарні працював лікарем –травматологом з вересня 1984 року. Навчався у клінічній ординатурі при Київському науково-дослідницькому інституті ортопедії з 1988 року по 1990 рік. Тоді ж став завідувачем травматологічного відділення.
«Завдяки його умінню та майстерності лікаря з 1991 року, у відділенні широко впроваджується метод функціонального- стабільного остеосинтезу, що дозволило різко скоротити терміни перебування хворого на ліжку, вплинуло на якість лікування і зменшення інвалідності пацієнтів», – розповідають коллеги Володимира Сержука.
І додають, ще у 1992 році Володимир Миколайович розпочав використання в роботі метод артроскопії колінного суглобу. У 1993 році впровадив в практику ендопротезування кульшового суглобу при переломах шийки стегна та хибних суглобах у людей похилого віку, що вирішило соціальну проблему у мешканців району з такою патологією. Ще через рік він впровадив у травматологічному відділенні метод функціонально-навантажувального остеосинтезу із блокуючими гвинтами, а у 1996 році –метод тотального ендопротезування кульшового суглобу при дегенеративно дистрофічних захворюваннях стегна. Широке впровадження сучасних методів лікування дало можливість чітко та рентабельно функціонувати відділенню.
«Володимир Миколайович своєю працьовитістю, енергією, цілеспрямованістю, досвідом роботи і знаннями, пошуком нових методів лікування, сумлінним ставленням до своїх обов’язків, умінням працювати з людьми, мав непохитний авторитет серед працівників. У скорботі низько схиляємо голови», – зазначають колеги Володимира Сержука.

scroll back to top

Previous post 26-річний викрадач автомобіля спав у його салоні
Next post Нинішній рік порадує великою кількістю святкових днів