Речниця поліції розповіла, як через ракетний обстріл довелося евакуйовувати людей з потяга

Вчора через обстріл зупинився міжміський потяг, і заручниками ситуації стали понад 200 людей. Поліцейські одразу почали надавати допомогу та евакуйовувати громадян, розповіла речниця нацполіції Черкащини Зоя Вовк.

Так, працівники ГУНП та УПП заблокували рух.

За результатами засідання комісії ТЕБ та НС заступник голови Черкаської ОВА Віктор Гусак підготував Доручення, одним із пунктів якого є евакуація цивільного населення, що прибуло потягом.

Директор департаменту утримання доріг Олег Діденко провів перевірку стану дорожнього покриття та склав акт про його придатність для евакуації.

Директор інфраструктури розвитку та утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення Чубань Сергій Васильович підготував відповідне розпорядження про залучення перевізників Черкас, а саме автобусів з маршрутів 26 та 36, для евакуації цивільних. Для цього пустили в дію 5 автобусів.

9 рейсів провели водії й безперешкодно вивезли людей з небезпечного місця.

У кожному автобусі, для здійснення супроводу та дотримання публічної безпеки та порядку, був присутній поліцейський. Правоохоронці пильнували й за тим, щоб унеможливити фільмування наслідків обстрілу пасажирами.

Previous post Основний закон: цікаві фактів про Конституцію України
Next post Три смілянські підлітки на саморобному плоту хотіли подорожувати Тясмином (ВІДЕО) | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області