Ще один черкаський підприємець, який втратив майно внаслідок влучання ракети, отримає допомогу — Новини Черкас за сьогодні

в Новини

21.05.2024

У Черкаській міській раді відбулося засідання виконавчого комітету, під час якого розглянули понад 20 важливих питань, які стосуються життєдіяльності міста.

Про це повідомили в пресслужбі Черкаської міської ради.

Нагадаємо, що 41 підприємець вже отримав допомогу на загальну суму півтора мільйона гривень. На виплату допомоги в міському бюджеті за пропозицією Анатолія Бондаренка було передбачено пʼять мільйонів гривень.

Члени виконавчого комітету проголосували за внесення змін до рішення виконкому “Про затвердження реєстру суб’єктів підприємницької діяльності, які постраждали внаслідок збройної агресії РФ, яким надається безповоротна фінансова допомога коштом Черкаської територіальної громади”. До списку додали ще одного підприємця, який повністю втратив торговий павільйон. Відомо, що невдовзі він отримає допомогу.