Школи в Умані оновлюються: Вперше за 30 років у школі №8 зробили ремонт за кошти міського бюджету (ВІДЕО) | Новини Умані

Вперше за 30 років в школі №8 зробили ремонт за кошти міського бюджету. Про це у себе на сторінці повідомив народний депутат України Антон Яценко.

В школі облаштовано малу спортивну залу та сучасний зал хореографії;відремонтовано класи для першокласників, встановлено парти, стільці, у яких кожен учень може регулювати висоту, придбано 2 сучасних LED-телевізори, магнітно-маркерні та шкільні дошки, забезпечено сучасними ноутбуками вчителів перших класів. Кожен клас отримав комплекти таблиць та карт, глобуси, компаси, мікроскопи, календарі, шашки, пазли, настільні ігри та багато іншого.

Також було вирішено багаторічну і болючу проблему з туалетами, яких всередині школи ніколи не було.
На першому і другому поверхах зроблено нові сучасні внутрішні туалети та відремонтовано туалет у напівпідвальному приміщенні. Тепер у школі №8 є 3 сучасні та комфортні туалетні кімнати. Замість чаш Генуя – нові унітази.

Школу повністю забезпечено мийними засобами, рукавичками, конфорками, господарськими товарами. В класах, де була необхідністьвстановлено LED-лампочки та світильники.

По провулку Телефонному було відремонтовано дорогу.
Протягом двох тижнів буде зроблено нову асфальтовану дорогу по вул. Суровцової.

Як повідомила міський голова Ірина Плетньова у планах побудувати у школі №8 сучасний спортзал, встановити спортивний майданчик та сучасний збудувати актовий зал, щоб дітям було комфортно навчатись.

Нагадаємо, що вперше за 30 років батьки не здавали гроші, все було зроблено за кошти Уманської міської територіальної громади. Було зроблено ремонт у всіх школах, закупили миючі, дезінфікуючі засоби, кухонне приладдя та інші необхідні речі. Всім першокласникам 1 вересня мер Умані Ірина Плетньова вручила подарунки, необхідні для навчання.

25

Previous post На Черкащині прокурори розповідали школярам про їх права | Новини Умані
Next post Військо читає: черкащан запрошують долучитися до збору книжок для військових — Новини Черкащіни