Школярі боролись за Кубок міського голови з волейболу

Деталі

Як повідомили на сайті Смілянської міської ради, ці змагання з волейболу серед команд закладів загальної середньої освіти відбулись за ініціативи міського голови Сергія Ананка.
Волейбол є популярним видом спорту серед смілянських школярів. Радість, відчуття запалу дітей були помітні неозброєним оком. Управлінню освіти, молоді і спорту, як організаторам змагань, вдалось об’єднати 13 шкільних команд. Кілька тижнів тривали волейбольні баталії у спортивних залах Сміли. На базі ліцею «Лідер» відбулись запеклі двобої у фіналі серед хлопців і дівчат.
В результаті найкращими стали команди юнаків та дівчат школи № 12. Вони отримали переможні кубки з рук міського голови, який прийшов на церемонію закриття змагань. Також за 1 місце вони отримали золоті медалі та грошові сертифікати на 5 тис. грн.

Друге місце розділили команда дівчат ліцею «Лідер» та команда юнаків гімназії ім. В. Т. Сенатора, отримавши грошові сертифікати на 4 тис. грн кожна.
Третє переможне місце зайняли команди школи №11. Юнакам та дівчатам були вручені грошові сертифікати на 3 тис. грн.
«Вкотре переконуюсь – не тільки перемога є головною у спорті. Діти отримали безліч позитивних емоцій та драйву. Змагання з волейболу на Кубок міського голови серед школярів відбулися вперше, але обов’язково стануть традиційними у Смілі. Дякую Силам оборони України за можливість організовувати дозвілля та розвивати спортивні таланти наших дітей.» — зазначив Сергій Ананко.

scroll back to top

Previous post Синоптики прогнозують нестійку та вітряну погоду
Next post У Смілі сталась серйозна аварія на каналізаційному колекторі