Синоптики прогнозують нестійку та вітряну погоду

Деталі

У найближчі три доби в атмосфері домінуватиме Атлантика, тому на Черкащині прогнозуємо нестійку та вітряну погоду.
Як повідомляють в обласному гідрометцентрі, атмосферні фронти циклонічної депресії з півночі Європи проявляться невеликими опадами в різних фазах та забезпечать поширення теплого та волого повітря.
Тож сьогодні, 3 лютого, середня добова температура 1-2º тепла, що вище середніх багаторічних значень на 5-6º та більше відповідає кліматичному майбутньому середини березня. Дискомфорту та відчуття холоду додаватиме підвищена вологість повітря та рвучкий вітер, що вдень посилюватиметься до небезпечних 15-20 м/с. Температура вночі 3º морозу — 2º тепла, вдень 1-6º тепла.
«Звертаємо увагу на те, що вночі та вранці в умовах ожеледиці на дорогах та тротуарах водіям та пішоходам треба бути обережними. А при поривах вітру уникати перебування поблизу високих дерев та конструкцій»,– попереджають в обласному гідрометцентрі.
І додають, а в неділю, 4 лютого, рвучкий вітер стихне. Надходження тепла Атлантики зумовить стрибок температурного фону: вночі 0-5º тепла, вдень 3-8º тепла.
«На початку нового робочого тижня атмосферні фронти з північного заходу формуватимуть вітряну, вологу та малокомфортну погоду. Температура впродовж доби 0-5º тепла», – підсумовують синоптики.

scroll back to top

Previous post У Смілі визначились переможці I етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги»
Next post Школярі боролись за Кубок міського голови з волейболу