Спіймали на гарячому — викидала сміття на зеленій зоні

Деталі

Всі смілянські групи у соцмережах облетіло відео, де жінка серед біла дня із багажника свого авто викидає сміття на зелену зону на розі вулиць Трипільська-Уманська. Зазняли її з авто, що проїжджало вулицею. Найдивніше у цій ситуації, що за її спиною видно як там працює техніка «Комульника».

Як згодом стало зрозуміло з коментарів, які залишали люди під дописами, цю дівчину впізнали. Живе вона за декілька хат від цієї маленької посадочки на розі вулиць. А там просто з жахаючою регулярністтю утворюється сміттєзвалище. Тільки комунальники вивезуть — вже за ніч з’являється новий непотреб. І це продовжувалось багато років. Як виявляється, далеко тих, хто займається цим свинством, шукати не треба. Всі ці порушники правил благоустрою живуть поруч.
Тож Смілянська міська рада закликала всіх, хто стає свідками таких дій, коли люди викидають свій непотреб у невстановлених місцях, оперативно повідомляти про це за контактними телефонами.
Диспетчер виконавчого комітету Смілянської міської ради:(04733) 2-00-01, +380682774828, +380931692055. Відділ благоустрою Управління ЖКГ: +380731398610, +380638224531.
Також на сайті Смілянської міськради додали, що на дану особу працівниками управління ЖКГ складено адміністративний протокол. Вона понесе відповідальність згідно чинного законодавства.
У оголошенні нагадують: СКП «Комунальник» на сміттєвий полігон сміття, привезене на легкових автівках, приймає безкоштовно.

scroll back to top

Previous post Творчий спадок предків: про традиційну черкаську писанку
Next post Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни