Судитимуть підрядницю, що привласнила понад мільйон на ремонті доріг

За процесуального керівництва Смілянської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно керівника підрядної організації за фактом заволодіння бюджетними коштами в особливо великих розмірах, що виділялися на ремонт дорожнього покриття, та службового підроблення (ч. 5 ст. 191, ч. 2 ст. 366 КК України). Інформують у пресслужбі прокуратури області.

За даними слідства, обвинувачена, виконуючи договір підряду з капітального ремонту дорожнього покриття вулиць у місті Сміла, використовуючи своє службове становище, видала акти приймання будівельних робіт з недостовірними відомостями, завищивши обсяг і вартість фактично виконаного ремонту, в результаті чого незаконно заволоділа бюджетними коштами в сумі понад 1 млн грн.

Кримінальне провадження розпочато Смілянською окружною прокуратурою за матеріалами Управління СБУ в Черкаській області.

Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Previous post СБУ викрила зловмисників, які розкрадали гроші на закупівлі продуктів харчування для дитсадків Черкас
Next post На 8 років засудили киянина, що згвалтував неповнолітню жашківчанку