Табурець пояснив, чому черкащани чули вночі звуки вибухів | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

Під час нічної повітряної тривоги над Черкащиною працювала авіація, виявляючи цілі. На щастя, обійшлося без надзвичайних ситуацій. Про це повідомив начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Звуки, які могли чути черкащани, були відлунням із сусідніх областей.

«Повітряні цілі впродовж останніх тривог регулярно фіксували і в небі над Черкащиною. Працювала авіація. На щастя, для нас минулось без надзвичайних ситуацій. Звуки, що подекуди було чутно, — відлуння із сусідніх областей», — написав очільник області.

За даними Командування Повітряних Сил ЗСУ, російські окупанти здійснили кілька хвиль ракетних атак із різних напрямків. Силами та засобами ППО у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України знищено 29 крилатих ракет. Також збито два ударних БпЛА «Shahed-136/131» та два розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Previous post Чемпионат юношеских команд. «Александрия» — «Динамо» — 2:3. Отчет о матче (19 мая 2023 г.) — Новости футбола
Next post У Черкасах депутати знову не дійшли згоди щодо передачі очисних споруд у власність міста | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області