Юлія Тимошенко: ніщо не може замінити бібліотеки (ФОТО) | Новини Умані

Наука, навчання, інтелект – це все зберігають бібліотеки. Ніхто і ніщо, жодні новітні технології не замінять бібліотек, а без них – неможливе відродження сильної України.

Про це сказала Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, вітаючи із Всеукраїнським днем бібліотек працівників Національної наукової сільськогосподарської бібліотеки Національної академії аграрних наук України.

«Я хочу привітати вас зі святом, подякувати вам безмежно, що ви бережете бібліотечну справу. Поки у вас є віра, надія й любов, Україні нічого не загрожує. Все одно відродимося! Все буде добре!» – зазначила Юлія Тимошенко.

img

Вона пообіцяла, що спільно з представниками бібліотечної справи буде розроблено відповідний законопроєкт, покликаний відродити галузь, і команда «Батьківщини» подасть його до парламенту. Аналогічний алгоритм роботи, за словами Юлії Тимошенко, використовував очолюваний нею уряд, коли разом із фахівцями сфери, з урахуванням їхніх пропозицій, було ухвалено велику кількість постанов для відродження бібліотечної справи.

«Ми запрошували фахівців та просили їх надати пропозиції, бо вони краще знають про проблеми і нюанси галузі. Так само ми відроджували авіаційну та енергетичну сфери. Найбільша вада будь-якої влади – це її впевненість, що вона знає все. Це найбільша проблема, зокрема й нинішньої влади. Я дуже хочу, щоб відродилася традиція, коли влада єднається з професійними людьми, з цілими сферами і діє на їхнє замовлення. Такий собі «лобізм» у доброму значенні цього слова», – наголосила лідер «Батьківщини».

Під час офіційної церемонії Юлія Тимошенко вручила працівникам бібліотеки Грамоти та відзнаки Верховної Ради України, а також запевнила, що разом із відродженням бібліотечної справи відродиться й Україна.

«Я вірю, що Україна може відроджуватися при правильному управлінні за лічені роки. Тому що ми маємо надзвичайно потужний потенціал, ресурси, інтелект і можливості», – підсумувала Юлія Тимошенко.

9

Previous post Черкащанин отримав підозру за сексуальне насильство над дитиною | Новини Умані
Next post Жінка, яка ударила сина в око, отримала покарання у вигляді штрафу | Новини Умані