В Черкасах патрульні виявили чоловіка, який перебуває у розшуку

Днями, близько 2-ї години, патрулюючи на бульварі Шевченка, патрульні помітили підозрілого громадянина, який порушував комендантську годину. Інспектори зупинились перевірити дану особу. Про це розповіли у пресслужбі патрульної поліції Черкащини.

Перевіривши дані чоловіка за інформаційними базами, патрульні встановили, що останній перебуває в розшуку Солом’янським УП ГУНП в місті Києві за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Також на 53-річного громадянина поліцейські винесли постанову за ч. 1 ст. 178 (Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і появі в громадських місцях у п’яному вигляді) КУпАП.

Previous post Комбат з Черкас звернувся до українців із закликом вступати у штурмовики — Новини Черкащіни
Next post 5 важливих запитань про електронні направлення до лікарів