В Умані волонтери виявили продавця форми ЗСУ (ВІДЕО) | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

В Умані волонтери викрили чоловіка, який торгував формою Збройних Сил України. Уманчанин заявив, що придбав одяг в інтернеті.

Волонтерка Ольга Ситник вважає, що продавець може мати зв’язок із представниками служби забезпечення армії. Комплект одягу в ділка коштує майже 4 тисячі гривень. На чоловіка викликали поліцію.

«До нас прийшла дружина військовослужбовця, якому придбали форму, — розповідає в коментарі для «Про все» Ситник. – Увечері донька додивлась, що це власність ЗСУ і не для продажу. А в нього вона коштує 3800 гривень. Хоча реальна вартість – 1600 гривень. Продавець сказав, що купив інтернеті. Поліції почав розповідати, що військові до нього приходили й міняли форму, якщо була велика чи мала. Я ж думаю, що той, хто працює по забезпеченню, не видав комусь форму і вона опинилась в тому кіоску».

Ольга Ситник каже, що це не перша подібна «точка». Іншу нещодавно закрили працівники СБУ. Впійманий чоловік нібито почав продавати форму ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення росії. За інформацією волонтерки, товар правоохоронці вилучили. Суд має визначити для продавця покарання.

Водночас, нардеп Антон Яценко через цю ситуацію обіцяє звернутися до президента та профільних правоохоронних служб. Політик пояснює, що за наявною у нього інформацією, поліція відмовилась відкривати кримінальне провадження через низьку вартість товару.

У поліції інцидент поки не коментують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Черкащині СБУ вилучила частину гуманітарних бронежилетів, які продавали в супермаркетах

Previous post Виписав премію та залишив борги, – Бондаренко про ексочільника “Дирекції парків” | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post На Черкащині знову горів автомобіль