Вбив таксиста та сховав тіло у лісосмузі

Деталі

Поліцейські затримали в області 31-річного чоловіка, якого підозрюють у вбивстві таксиста.
Як повідомляють в обласному управлінні поліції, про зникнення 76-річного чоловіка повідомили його рідні. Вони стверджували, що увечері він мав приїхати після роботи додому на авто «Toyota Camry». Проте зник.
«Після цього правоохоронці розпочали розшук. І під час оперативно-розшукових заходів встановили, що таксист підвозив пасажира в одне із сіл Черкаського району. Дорогою зловмисник напав на водія. Він металевим предметом завдав чоловіку декілька ударів в груди та задушив. Тіло потерпілого сховав у ямі в лісовому масиві, а машину залишив в хащах», – розповідають правоохоронці.

Поліцейські обласного управління карного розшуку та оперативники відділу кримінальної поліції затримали 31-річного чоловіка. Наразі відкрито кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з корисливих мотивів) та ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури затриманому повідомили про підозру, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

scroll back to top

Previous post Парковки замість зелені. Чому міські проекти викликають невдоволення мешканців Сміли?
Next post Озеленений «трикутник» замість стихійного сміттєзвалища