Від мереж централізованого опалення відключили будинок № 32 по вул. Богдана Хмельницького

Деталі

На черговому засіданні виконавчого комітету було позитивно проголосоване питання про відключення від мереж централізованого опалення будинку № 32 по вул. Богдана Хмельницького.
Товариству з обмеженою відповідальністю «Смілаенергопромтранс» необхідно провести від’єднання цього будинку відповідно до Порядку відключення споживачів від систем ЦО у міжопалювальний період.

Напередодні на загальних зборах об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Жайвір» по вул. Богдана Хмельницького, будинок № 32 та на засіданні постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем централізованого опалення було ухвалено протоколи про відключення від ЦО з метою забезпечення єдиного підходу до регулювання процесу відключення споживачів від систем централізованого опалення, а також недопущення порушень безпечної експлуатації внутрішньобудинкових систем газо-, електропостачання та іншого інженерного обладнання і забезпечення утримання житлових будинків без погіршення санітарно-гігієнічних умов та теплотехнічних характеристик.

Previous post У центрі Сміли ремонтують зливову каналізацію
Next post Холодноярці відтіснили ворога та звільнили село — Новини Черкащіни