Відзначили міського голову Сміли Сергія Ананка

Деталі

Смілянського міського голову Сергія Ананка відзначено Почесною грамотою обласної державної адміністрації та обласної ради за особливі заслуги перед Черкащиною. Йому також вручено нагрудний знак.

Про це повідомляє Валерія Бандурко, голова Черкаської районної військової адміністрації.
Також, за її словами, Почесною грамотою обласної військової адміністрації за особистий внесок у справу захисту державності, розвиток місцевого самоврядування у нашому районі нагороджено голову Бобрицької громади Олену Штефан.
«Щиро вітаю з отриманням нагород. Це показник того, що кожен з цих людей є успішним керівником з потужною командою. Висловлюю слова вдячності усім головам громад, депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування за сумлінну працю на благо територіальних громад Черкаського району», – наголошує пані Валерія.
Окремо, каже вона, подяка голові Черкаської районної ради Олександру Василенку, його команді та депутатському корпусу райради за співпрацю та вагому підтримку у вирішенні питань життєдіяльності регіону.
«Сьогодні завдання номер один для нації та всіх нас — відстояти незалежність і цілісність України. Упевнена, що невдовзі ми будемо лише пригадувати події війни. А зараз — не зупинятися, тримати стрій, бо лише разом ми є рушійною силою перетворень. Миру, добра, злагоди та разом до перемоги», – підсумовує Глова РВА Валерія Бандурко.

scroll back to top

Previous post У Черкаського митрополита Феодосія – російський паспорт