Виконком підтримав зміни до бюджету Черкас на 2022 рік | Черкаські новини — суспільство

Проєкт рішення сесії про зміни до бюджету Черкас на 2022 рік ухвалив виконавчий комітет. Відповідні зміни підтримали і до програми економічного та соціального розвитку.

Як пояснила директор департаменту фінансової політики Тетяна Харенко, попередньо розпорядники коштів надали пропозицій на 1,5 млрд.грн. Тоді як бюджет розвитку був затверджений у сумі 849,5 млн грн. Найбільше коштів пропонувалося спрямувати на департамент ЖКК, департамент освіти та гуманітарної політики, охорони здоров’я та медичних послуг та департамент архітектури та містобудування.

Натомість члени виконавчого комітету запропонували збільшити дохідну частину бюджету розвитку на 223 млн грн., адже у проєкті рішення не були передбачені кошти на будівництво полігону твердих побутових відходів, реконструкцію вул.Гагаріна та вул.Сумгаїтської.

Додаткові кошти планується отримати від продажу і оренди майна та за рахунок  земельних аукціонів.

Зазначені зміни тепер мають підтримати депутати міської ради на сесії. Її проведення заплановане на 11 січня.

За інформацією пресслужби Черкаської міськради

Previous post Суд закрив справу за фактом вибуху на одній з АЗС у Черкасах | Черкаські новини — суспільство
Next post Вакцинованим підліткам в Україні планують виплачувати 1000 гривень | Черкаські новини — суспільство