Викрадав автівки лише за тим, щоб покататися — на Миколаївщині затримано 17-річного автозлодія | Кримінальні новини

03.02.2023 08:30

17-річний зловмисник, який лишень у грудні звільнився із місць позбавлення волі, заволодів трьома транспортними засобами. На них він катався містом до закінчення пального у баку, після чого залишав їх на узбіччі дороги. Нині слідчі оголосили молодику про підозру. За вчинене йому загрожує до восьми років ув’язнення.

Упродовж двох тижнів до Вознесенського районного управління поліції надходили заяви від мешканців міста про викрадення належних їм транспортних засобів.

За кожним фактом слідчі розпочали кримінальні провадження та пошук причетних до злочинів осіб. Провівши низку розшукових заходів, оперативники встановили особу правопорушника. Викрадачем виявився 17-річний молодик, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Фігурант обирав автомобілі, які знаходились на вулиці біля будинків, проникав до салону автівок та без допомоги ключа заводив двигун. У такий спосіб хлопець скоїв викрадення трьох автівок.

Нині триває розслідування кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 2 ст. 289 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом».

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні низки злочинів. За скоєне підозрюваному  загрожує до восьми років позбавлення волі. Слідство триває.

За матеріалами поліції Миколаївської області

Источник

Previous post Постачав до рф комплектуючі для військових субмарин — СБУ викрила ділка з Харківщини. ФОТО | Кримінальні новини
Next post На Одещині судитимуть водія, який скоїв наїзд на пенсіонерку на пішохідному переході | Кримінальні новини