Викрито членів організованої групи, які в Черкасах організували проведення азартних ігор

Трьом членам організованої групи, які на території м. Черкаси здійснювали незаконну діяльність з організації та проведення азартних ігор, повідомлено про підозру (ч. 3 ст. 28 ч. 2 ст. 203-2 КК України). Інформує пресслужба обласної прокуратури.

За даними слідства учасники злочинного угруповання всупереч вимогам Закону України «Про державне регулювання діяльності щодо організації та проведення азартних ігор», з метою незаконного збагачення організували незаконний доступ до азартних ігор у 3 приміщеннях, розташованих у місті Черкаси, використовуючи персональні комп’ютери та мережу Інтернет.

Під час проведення обшуків вилучено комп’ютерну техніку, записи про «чорнову» бухгалтерію, грошові кошти, отримані від незаконного ведення господарської діяльності.

За клопотаннями органу досудового розслідування організатору злочинної групи та пособнику злочинів судом обрано запобіжний захід у вигляді застави на суму 234 тис. грн та 198 тис. грн відповідно, щодо виконавця – особисте зобов’язання.

Діяльність злочинної організації припинена працівниками прокуратури спільно з працівниками ЧРУП ГУНП в Черкаській області та Управління СБ України в Черкаській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Previous post Громади прощалися з героями-захисниками — Новини Черкащіни
Next post Затримали черкащанина, який вкрав у пенсіонера телефон та банківські картки