Вимагали хабар за непроведення позапланової перевірки підприємства – затримано посадовців Держпраці. ФОТО | Кримінальні новини

10.02.2024 16:00

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури керівника і начальника управління одного з міжрегіональних управлінь державної служби з питань праці та двох посередників викрито на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

За даними слідства, посадовці створили штучні умови для проведення позапланової перевірки приватного підприємства. Надалі вони повідомили керівнику товариства, що він може уникнути перевірки за пів мільйона гривень. Для цього він має укласти фіктивну угоду з придбання товарів у певної організації та перевести на її рахунок обумовлену суму.

Правоохоронці затримали посадовців у порядку ст. 208 КПК України після отримання неправомірної вигоди.

Тривають невідкладні слідчі та процесуальні дії, а також перевіряється причетність до вчинення злочину інших осіб.

За матеріалами Київської обласної прокуратури

Источник

Previous post Військові оголосили збір україномовних книг для бібіліотек Донеччини — Новини Черкащіни
Next post Просідання будівлі дитсадка у Києві – повідомлено про підозру інженеру з технагляду. ФОТО | Кримінальні новини