Виписав премію та залишив борги, – Бондаренко про ексочільника “Дирекції парків” | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

Тиждень тому, 23 травня, в очільника КП «Дирекція парків» Сергія Рубана закінчився контракт, дію якого міський голова вирішив не продовжувати.

Хто стане наступним очільником підприємства — поки не відомо.

— Подивимося, визначимося, поки економимо, — сказав у коментарі «Про все» міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. — Перевіримо фінансово-господарську діяльність. Поки мені доповіли, що він (Сергій Рубан, — ред.) залишив 500 тисяч боргів. І премії повиписував собі і заступнику по 80 чи 90 тисяч. Я ж оцінив роботу: якби була гарна, то продовжив би контракт. А так маємо те, що маємо.

Ексочільник КП «Дирекція парків» Сергій Рубан говорить, що зараз, наскільки йому відомо, підприємством опікується перший заступник Владислав Юрченко. Сам же Сергій Леонідович завершує особисті справи, які накопичувалися впродовж не одного року, а також продовжує депутатську діяльність.

— Найкраще мою роботу можуть оцінити люди: містяни та гості Черкас. За цей рік ми велику роботу проробили у плані підготовки земельних ділянок, відведенні землі. Тому що коли я прийшов у «Дирекцію парків», було дуже мало ділянок з оформленою землею. Якщо говорити простою мовою, то якби навіть був мільярд доларів на розвиток парків, ми б нічого не могли робити, тому що не була відведена земля, — розповідає Рубан. — За цей рік створили чотири дитячі майданчики. Зокрема, у співпраці з міським головою та «Хімволокном» створили найбільший в області відкритий майданчик в дитячому парку. Там зараз, спільно з підприємцями, завершується реконструкція тенісного корту.

Сергій Рубан говорить, що дитячий парк у Черкасах — один з найяскравіших показників роботи для нього.

— Коли я вперше туди прийшов, там трава була по коліна і не було ні дітей, ні дорослих. Зараз цей парк чи не найбільше збирає людей в Черкасах. Також вважаю досягненням те, що нам вдалося краще наповнювати бюджет завдяки порозумінню і соціальній відповідальності бізнесу. Ми відмовилися від сезонних працівників, що дасть можливість моїм наступникам використовувати близько 5-6 млн на розвиток, а не на «проїдання». Закладений великий пласт роботи, але я вважаю, що року мало, щоб почати і завершити вчасно якісь роботи, — додає Рубан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутату Черкаської міськради вручили повістку, але в армію він поки не піде (ВІДЕО)

Previous post Черкащанка стала чемпіонкою на змаганнях із таеквон-до в Чехії
Next post В Умані волонтери виявили продавця форми ЗСУ (ВІДЕО) | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області