“Владік, не п…ди”: хтось дуже вчасно “покращив” наліпками білборди Голуба

У Черкасах на білборди Владислава Голуба, що нині балотується по 197-му виборчому окрузі, хтось наклеїв наліпки «не бреши», тільки останнє слово написано у більш виразній і красномовній, проте нецензурній інтерпретації.

На площинах екснардеп вихвалявся, що він «Працював, працює і буде працювати для Черкас», тож багатьох це справді зачепило, бо пан Владислав любить приписувати собі чужі заслуги.

Узяти хоча б його нещодавню газетку, де він самозакохано розписав, скільки грошей за його каденції і завдяки йому, великому, було «заведено» на округ. Ну, і звісно ж, у ті «здобутки» потрапили і бюджетні субвенції, які ніяким боком до Голуба не тулилися, і робота місцевої влади, яка часто і з тим же Голубом не те, що не співпрацювала, а навіть ворогувала, через його «нахрапистість» та бажання всіх примусити йому «звітувати». І набалакав він не багато не мало, а аж на 4 шпальти. Тож оте голубове «працював» мало б, напевне, звучати «працював язиком». А якщо згадати останній рік після поразки пана Владислава на останній парламентських виборах – то його в окрузі ніхто не чув, і не бачив за цей час. Тож «працюю» – також звучить не переконливо. Що вже сподіватись, що оте «працюватиму» буде стосуватись реальної роботи для пересічних черкащан.

Ну, але свій шанс попіаритись на псуванні бордів Владислав Голуб все одно використав по повній, записавши ціле відеозвернення: мовляв, я головний претендент на нардепівську булаву, мене всі бояться, от і псують мою агітацію.

Ну, скажемо зразу, такі собі аргументи. Бо «покращених» білбордів було всього 3: у Черкасах на вул. Лісова Просіка (2 шт) та на розі вулиць Надпільної й Грушевського. Тож не виключено, що сам кандидат міг їх і «покращити», щоб потім трубити про «переслідування». Особливо у той момент, коли разом з Голубом ЦВК зареєструвала повного тезку його основного конкурента, мера Золотоноші Віталія Войцехівського. А на окрузі ще не забули, як у 2014 році Голуб цинічно вкрав перемогу у тодішнього свого опонента Леоніда Даценка, скориставшись аж двома клонами-Даценками. Тож виглядає так, що і нинішній лжеВойцехівський – карта із тієї ж колоди, що і двійники Даценка.

До того ж, як одразу виявила і поліція, і спостерігачі «ОПОРИ», сама згадана зовнішня реклама Голуба була незаконною, бо не містила належних вихідних даних, як того вимагає частина 23 статті 74 Закону України “Про вибори народних депутатів України”.

«І хоч білборди були розміщені ще до офіційної реєстрації кандидата, що  також є ймовірним порушенням демократичних стандартів виборів, проте згідно із Законом, після того як 24 вересня ЦВК зареєструвала Владислава Голуба кандидатом в депутати від 197 ОВО його агітація має відповідати вимогам законодавства», – одразу резюмували «опорівці».

Олег Маслюк

Previous post Судитимуть посадовця Служби автомобільних доріг, який допустив службову недбалість зі збитками у понад 2 млн грн
Next post Батько попросив показати телефон: подробиці самогубства шестикласниці з Умані