Водіїв із підробленими документами затримали патрульні

Наші патрульні продовжують виявляти керманичів, що мають документи з ознаками підробки. Про це інформують у Патрульній поліції Черкащини.

Днями у Черкасах, під час несення служби на одному із блокпостів міста, інспектори зупинили водія автомобіля Lifan 520. Під час перевірки документів у 40-річного чоловіка, патрульні виявили ознаки підробки посвідчення водія. Також, інформація у посвідченні водія не відповідала інформації в базах МВС.

Інший випадок стався на одному з блокпостів біля міста Умань. Патрульні зупинили для перевірки транспортний засіб Suzuki. Під час перевірки, інспектори виявили ознаки підробки посвідчення водія. Також, інформація про вказаний документ була відсутня у базах МВС.

Для подальшого з’ясування всіх обставин, в обох випадках, інспектори викликали слідчо-оперативну групу.

Previous post Як на Черкащині екс-депутати “опзж” інтегруються у воєнне політичне життя та мімікрують під патріотів
Next post Як відновити медичні документи, які втрачено на окупованій території під час війни