У Черкасах 27-річна жінка займалася збутом наркотиків, її вдруге виявили правоохоронці (ФОТО) — Новини Черкас за сьогодні

в Новини

31.01.2024

Судитимуть жительку міста Черкаси за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та збуту наркотичних засобів і психотропних речовин.

Про це інформують в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури.

27-річна черкащанка, продовжуючи свою протиправну діяльність, пов’язану зі збутом наркотичних засобів і психотропних речовин, зберігала їх у власному помешканні. За місцем проживання жінки правоохоронці повторно виявили та вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб — канабіс та психотропні речовини — амфетамін і мефедрон, розфасовані в 53 згортки.

Указані речовини вона планувала збути у вигляді “закладок” на території міста Черкаси. Також у ході обшуку були вилучені записники з інформацією про кількість вже збутої речовини та місця збуту.

Наразі до обвинуваченої застосований запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Додамо, що стосовно вказаної особи на розгляді місцевого суду вже перебуває обвинувальний акт за вчинення аналогічного злочину.

Читайте також: На Черкащині викрили працівницю банку, яка привласнила понад чотири мільйони гривень

• tag
  • збут
  • люди