У Черкасах для переселенців організовують безкоштовні тренування | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

Фото тематичне

Для дітей та дорослих переселенців організовують безкоштовні тренування в одному з міських спортивних клубів. Про це інформують у департаменті освіти і гуманітарної політики Черкаської міської ради.

З початку активної фази війни в одному з міських спортивних клубів організували безкоштовні спортивні секції для діток переселенців. А віднедавна до команди черкаських тренерів долучились й харків’яни, які продовжують займатися улюбленою справою вже в нашому місті та допомагати людям, які так само, як і вони, втратили все. Ці тренери:

Кирило Савельев – член національної збірної команди України з кікбоксингу WAKO, багаторазовий чемпіон України, переможець кубку світу, призер чемпіонату Європи з кікбоксингу WAKO, а також призер кубку світу з тхейквондо ITF, призер чемпіонату Європи з тхейквондо ITF, тренер харківської ДЮСШ «ХЗТД», мастер з двох видів спорту – кікбоксинг WAKO та тхейквондо ITF.

Микола Целуйко – заслужений тренер України з бодібілдингу, тренер-реабілітолог.

Катерина Офіцерова – тренер з художньої гімнастики, КМС з художньої гімнастики, суддя національної категорії Федерації гімнастики України.

Заняття для дітей переселенців відбуваються за наступним графіком:

Вт-14:30-15:30 робота з психологом;
Чт-14:30-15:30 робота з тренером з художньої гімнастики;
Сб-14:30-15:30 робота з тренером з тхейквондо та самооборони. А віднедавна тренування проводяться і для дорослих:
— Сб 16:00-17:30 самооборона;
— Нд 13:00 тренажерний зал.

За детальною інформацією можете звертатися за посиланням: https://bit.ly/3whX9Yk або за телефонами 0933399196, 0962748255 Вікторія.

Previous post На Уманщині чоловік застрелив кота, бо той нявчав біля його дому | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post У Черкасах презентували виставку “Мій народ – герой” | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області