У Черкасах продовжують затягувати суд у справі резонансної ДТП

27 квітня відбулося чергове засідання у справі смертельної ДТП, у якій загинув директор 19 школи Юрій Лункін.

Сама ДТП сталась ще у січні 2020 року. Тоді чоловіка на пішохідному переході збив позашляховик. За версією слідства, за кермом перебував Роман Куниця, справу проти якого наразі розглядають у Соснівському районному суді Черкас, інформує “18000”.

За інформацією Черкаської обласної прокуратури, під час останнього судового засідання представником потерпілих заявлено клопотання про долучення письмових доказів щодо цивільного позову. Розгляд справи триває. Всього під час судового розгляду допитано 15 свідків, досліджено письмові докази, допитано обвинуваченого.

Водночас донька загиблого Ірина Лункіна у коментарі виданню “Про все” розповіла, що адвокат захисника з початку року чотири рази не з’явився на судове засідання, посилаючись на воєнний стан, але він таки з’явився 27 квітня. На думку представників потерпілої сторони, адвокат міг зловживати своїми процесуальними правами, аби затягнути розгляд справи.

Наступне засідання призначене 20 травня. Адвокатом обвинуваченого є колишній суддя Соснівського суду Володимир Орленко.

Previous post Янгол із мечем: на Черкащині майстриня розмалювала міст (ФОТО) — Новини Черкащіни
Next post Уманчанина з гвинтівки застрелив кота