У Черкасах розшукують жінку, яка вкрала банку з пожертвами для захисників (ВІДЕО) | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

У Черкасах розшукають жінку, яка вкрала банку із пожертвами на потреби ЗСУ. Випадок стався 7 лютого в магазині тканин, поблизу залізничного вокзалу. Наразі її шукає власниця магазину та поліція.

Момент крадіжки потрапив на камери спостереження. На відео видно, як зловмисниця бере банку з донатами і кладе до пакета. В цей момент виходить продавчиня, проте нічого не помічає.

Власниця магазину Наталія Гугнева розповідає журналістам Про все, що за зібрані таким чином кошти вони постійно допомагають захисникам.

«Банка була опечатана і ми не знаємо, яка точна сума в ній була: хтось скидав 10 гривень, хтось і 200 гривень, — пояснює черкащанка. — Я думаю, що вона ще раніше запримітила цю банку. Ми всі були шоковані. Постійно збираємо донати і допомагаємо військовим адресно, завжди потім звітуємо. Краще б вона рулон тканини поцупила».

Жінка каже, що ймовірна крадійка перед цим випадком неодноразово приходила до них за дрібними покупками.

«Нещодавно написала одна жінка і сказала, що ніби у квітковому магазині працювала ця крадійка, — продовжує Наталія Гугнева. — Наші продавці теж кажуть, що бачили її кілька разів — заходила до нас і купувала різні дрібниці».

Потерпіла вже звернулась із заявою до поліції.

Previous post Вилучили 1500 пачок цигарок та 45 літрів алкоголю: черкаські правоохоронці виявили незаконний продаж підакцизних товарів | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post «Усі думають, як витратити бюджетні кошти. Мало хто думає, як їх заробити. Втім, гроші на ЗСУ залишаємо в пріоритеті», – Нарек Казарян — Новини Черкас за сьогодні