У Черкасах виявили водія в стані наркотичного сп’яніння, він вже був позбавлений права кермування (ФОТО) — Новини Черкас за сьогодні

в Новини

22.02.2024

Днями під час патрулювання на проспекті Перемоги, правоохоронці зупинили автомобіль “Renault Megane”, який мав суттєві пошкодження, що могло свідчити про ймовірну причетність автівки до ДТП.

Про це інформують в пресслужбі Патрульної поліції Черкаської області.

Під час перевірки документів інспектори встановили, що останній вже позбавлений права керування транспортними засобами строком на п’ять років. Також спілкуючись із керманичем інспектори виявили у водія “Renault” характерні ознаки наркотичного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився.

На водія автівки “Renault” патрульні склали два протоколи. Надалі адміністративні матеріали передадуть до суду.