У Черкасах заборонять торгувати вздовж тротуару по Смілянській | Черкаські новини — суспільство

Депутати Черкаської міської ради підтримали електронну петицію щодо заборони торгівлі вздовж тротуарів на головних проходах до Центрального ринку по вулиці Смілянській (від бульвару Шевченка до вулиці Благовісної).

— Відповідно до ст. 262 Кодексу України про адміністративні правопорушення (органи, правомочні здійснювати адміністративне затримання) та ст. 265 КУпАП (вилучення речей і документів) саме підрозділи Національної поліції наділені достатніми повноваженнями щоб прибрати несанкціоновану торгівлю з вулиць міста. Зважаючи на вищевикладене, підготовлено проект рішення Черкаської міської ради щодо підтримання електронної петиції від 12.07.2021 № Че/1538-еп частково – доручити управлінню інспектування Черкаської міської ради в межах наданих повноважень вживати дієвих заходів щодо недопущення несанкціонованої торгівлі вздовж тротуарів на головних проходах до Центрального ринку по вулиці Смілянській та направити лист до Головного управління Національної поліції в Черкаській області щодо проведення спільних заходів по недопущенню торгівлі в невстановлених місцях, — йдеться у пояснювальній записці.

Previous post Колишнього черкаського посадовця-дорожника судитимуть за нанесені збитки | Черкаські новини — суспільство
Next post У Черкасах продовжать графік роботи дитячих садочків | Черкаські новини — суспільство