У Черкасах засудили працівника охоронної фірми, який п’яним ставив на коліна людину | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

У Черкасах винесли вирок колишньому працівнику охоронної фірми «Вен-Бест», який у стані алкогольного сп’яніння поїхав на виклик та знущався з чоловіка.

Інцидент стався біля розважального закладу «Лото-маркет».

«Перебуваючи в стані алкогольного сп`яніння, у складі групи реагування на службовому автомобілі «Рено-Логан» за вказівкою оператора прибув до піднаглядного охоронній філії закладу «Лото-маркет» в місті Черкаси. Підійшов до раніше незнайомого йому чоловіка та почав принижувати його, погрожуючи предметом, спеціально пристосованим для нанесення тілесних ушкоджень — макетом масогабаритним 7,62-мм автомата Калашникова, почав вимагати, щоб чоловік став перед ним на коліна», — повідомляють у вироку.

Коли потерпілий відмовився виконувати наказ, обвинувачений пересмикнув затворну раму макета та націлив зброю на чоловіка.

На суді зловмисник розкаявся у вчиненому і повідомив, що примирився з жертвою.

Соснівський районний суд визнав чоловіка винним та призначив покарання у вигляді трьох років позбавлення волі. Водночас, через позицію потерпілого, колишній охоронець відбувся лише одним роком умовно.

За інформацією з Єдиного реєстру судових рішень

Previous post У Черкаси привезли гуманітарку для переселенців на пів мільйона гривень | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post “Це цькування приватного бізнесу”: у “Новій якості” кажуть, що будуть вивозити негабарит і надалі | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області