У Червонограді внаслідок ДТП одна людина загинула, ще троє у лікарні, — поліція Львівщини. ФОТО | Кримінальні новини

31.01.2024 08:30

Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Богдана Хмельницького у Червонограді.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення автомобілів «Ауді А6», яким керував 37-річний житель одного з селищ Золочівського району, та «Ленд Ровер» під керуванням 31-річної місцевої мешканки.

Незважаючи на зусилля медиків, пасажирка «Ленд Ровер», 27-річна мешканка міста Соснівка Червоноградського району, від отриманих внаслідок ДТП травм померла в реанімаційному відділенні. Водії обох транспортних засобів та пасажир «Ауді А6», 32-річний житель Золочівського району, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

За матеріалами поліції Львівської області

Источник

Previous post У деяких будинках у Черкасах можливе погіршення параметрів теплопостачання (адреси) — Новини Черкащіни
Next post Минулої доби ворог обстріляв 17 населених пунктів Харківщини та вдарив «шахедами» по обласному центру — голова ОВА | Кримінальні новини