У громадах прощалися з Героями, які загинули на війні

Деталі

Громади нашого району провели в останню путь воїнів, які поклали життя за Україну.
Про це повідомляє голова Черкаської районної військової адміністрації Валерія Бандурко.
За її словами, у Смілянській громаді назавжди попрощалися з 44-річним воїном Ігорем Петренком, солдатом, електриком-дизелістом відділення польової лазні 3 взводу матеріального забезпечення 3 механізованого батальйону військової частини Збройних Сил України. Військовий загинув внаслідок обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківському напрямку фронту.
«У Черкасах назавжди попрощалися з воїнами Вадимом Товканом та Валерієм Розумовичем. Вадим з початку повномасштабного вторгнення боронив нашу країну від ворога. Загинув під час від авіаційного удару по позиціях підрозділу на Донеччині. А Валерій був зв’язківцем у прикордонних військ. На жаль, під час несення служби його серце перестало битися», – розповідає пані Валерія.
Вона каже, що горе і в Чигиринській громаді, там назавжди попрощалися з 39-річним воїном Олександром Берестовським, який проходив службу у 36-й окремій бригаді морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського. Загинув при виконанні бойового завдання на Херсонщині внаслідок влучання по човну боєприпасу, скинутого противником.
«Вічна слава і пам’ять усім захисникам, які поклали свої життя за те, щоб ми жили у вільній і незалежній Україні! Щирі співчуття рідним, близьким та друзям!», — гірко підсумовує голова РВА Валерія Бандурко.

scroll back to top

Previous post Смілянин продавав гранату, просив за неї тисячу гривень
Next post На Черкащині водій вантажівки незаконно зливав у ґрунт невідому речовину — Новини Черкащіни