У Катеринополі хочуть назвати вулицю іменем полеглого воїна | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області

У Катеринополі на Черкащині планують перейменувати вулицю Комарова, названу на честь радянського космонавта, уродженця Москви, Володимира Комарова, пишуть Вісті Черкащини.

Ініціатором перейменування виступили мешканці, які висловили бажання вшанувати свою вулицю іменем полеглого Героя Анатолія Федоренка, що загинув 30 квітня 2022 року в Сєверодонецьку, захищаючи свободу та територіальну цілість України від російських окупантів. Полеглий Герой жив на цій вулиці.

«Під час засідання члени комісії прийняли рішення розпочати процедуру перейменування вулиці Комарова згідно з Положенням про порядок найменування та перейменування вулиць, провулків, площ, парків, скверів та інших об’єктів на території Катеринопільської територіальної громади», – інформують у Катеринопільській селищній раді.

Previous post “15 млн грн втратив бюджет Черкас через непроведення земельних сесій”, – Тренкін | Про Все | Новини Черкас та Черкаської області
Next post Одну з вулиць на Черкащині хочуть перейменувати на честь полеглого воїна