У Києві обрано запобіжний захід чоловіку, який вбив знайомого через гучну музику | Кримінальні новини

11.05.2023 15:00

До поліції Києва надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Миколи Василенка чоловік вдарив ножем свого знайомого. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативні групи Головного та Солом’янського управлінь поліції, лікарі, а також співробітники карного розшуку для встановлення обставин події.

Прибувши на місце правоохоронці виявили тіло чоловіка із ножовими пораненнями грудей. На місці події поліцейськими з’ясовано, що власник квартири разом зі своїми знайомими розпивав вдома алкогольні напої. Під час застілля в одного із гостей виник конфлікт з потерпілим через гучність музики, у результаті чого, порушник декілька разів вдарив господаря оселі ножем у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень киянин помер на місці.

Співробітники карного розшуку Солом’янського управління поліції спільно з оперативниками столичного главку затримали фігуранта у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець Київської області, 1971 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчий Солом’янського управління поліції повідомив чоловіку про підозру. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

За матеріалами поліції Києва

Источник

Previous post У Києві застільна дискусія сусідів у хостелі закінчилася бійкою та різаниною, — поліція | Кримінальні новини
Next post На Волині директора Шацького національного парку судитимуть за привласнення коштів | Кримінальні новини